Boka galen trollerishow

SHOW
Showen anpassas till företagsfester, kick-off, julbord, 50års fester m.m Det är en fartfylld show som får publiken att skratta, bli chockad och imponerad. Den består av flera överraskningar och en stor blandning av förvirrande trolleritrick, galna volter och imponerad jonglering. Därför händer det hela tiden nya och spännande saker med mycket variation. Ibland börjar föremål att sväva, ibland är det massa musik full fart och helgalet, ibland försvinner saker och ibland får hela publiken själva vara med och göra konstiga och roliga rörelser. Jag tävlade i SM med denna show och vann pris som Sveriges bästa underhållande show.

Utrymme
Kortfattat så behövs 3*4 meter eller mer, jag har dock uppträtt på alla möjliga och omöjliga platser och lärt mig att snabbt anpassa mig efter olika lokaler och situationer.

Teknik & utrustning
För att underlätta för kunden har jag med hjälp av proffs hittat ljudsystem som ger ljud i absolut högsta kvalité, men som är smidig så att jag själv enkelt riggar upp och ner systemet på bara någon minut. Datatekniker har kodat ihop ett speciellt program till mig så att jag i showen själv styr all musik exakt som det ska vara, jag har även hyrt in musiker som har skapat musik efter mina akter, som jag styr själv. Detta innebär att effekten på det jag framför går hand i hand med musiken och ger gästerna den perfekta magiska känslan även musikmässigt. Så du behöver inte tänka på ljudtekniker, ljudsystem eller något annat, jag sköter rubbet på plats utan extra kostnader.