Söker du trollkarl i Växsjö?

Boka Tobias, en erfaren trollkarl som uppträder på bröllop, firmafester och andra event runt om i Växsjö. Med 15 år i branschen erbjuder jag en udda trolleri show som innehåller något för alla i publiken. I showen får gästerna uppleva flaskor som dyker upp från tomma intet, tända ljus som försvinner, tidningar som rivs sönder och blir hela och mycket annat skoj.

Oavsett om ni ska ha 50års fest, bröllop, firmafest eller något annat så anpassas showen efter det utrymme ni har och ålder på gästerna. Till festivaler och marknader föreslår jag min familjeshow. Med härlig publik kontakt och humor ser jag till att det blir en oförglömlig fest i Växsjö.

Förutom show så erbjuder jag även något som kallas close-up magi, det är magi och trolleri men inte inför alla gäster samtidigt utan bord för bord, eller grupp för grupp t.ex när gästerna minglar. Det går bra att boka endast mingel trolleri, eller endast show eller varför inte en blandning av båda delarna.