Hyr mig som trollkarl i Malmö (Fester, Bröllop, Shower)

 
 

Vuxen-show


Bild
 

Barn & familjeshow


Bild
 
En underhållnings show utöver det vanliga, Jag är en magiker i Malmö som ser till att gästerna får uppleva både trolleri, jonglering och volter i en varierande blandning. Showen har vunnit SM priset Sveriges bästa underhållande show och kommer garanterat få dina gäster att tappa hakan.
Boka trollkarl i Helsingborg, med en rejäl variation av allt ifrån trolleri till jonglering och volter så händer det nya och spännande saker hela tiden. Showen anpassas till festivaler, barnkalas och andra sammanhang runt Malmö och ger därför gästerna en rejäl upplevelse.
 


Läs mer

 
 


läs mer

 
 

 

 Close-up magi 

Bild
 
 
Boka trollkarl i Malmö, låt gästerna i i Malmö uppleva magi på nära håll, här förvirrar jag gästerna mitt framför deras näsor. Därför är detta den starkaste typen av trolleri då det blir mer personligt där allt händer i åskådarens egna händer. Har tagit silver i just mingel-magi i trolleri SM.Låt Close-Up Trolleri bli ett kortare inslag på er fest i Malmö eller låt en spännande trollkarl finnas med vid borden hela kvällen.

Cirkus-program

Bild
 
 
Nu har barnen i Malmö äntligen chansen att få prova på olika cirkus rekvisita, som att gå på lina, jonglera, snurr tallrik, balansera bräda och mycket mer.Detta cirkus program passar perfekt på festivaler, marknader och barnkalas i Malmö.
 
 


Läs mer

 
 


läs mer

 
 

 
 

Nyckelord
trollkarl i malmö, magiker, trollkarl, underhållning, fest, festen, boka, Malmö, bröllop, firmafest, kalas, privatfest, dj, show, hyr