Sofiero Slott i Helsningborg

Ett mycket intressant företags uppträdande på Sofie Slott i Helsingborg. 60+ publiken som trodde jag var en vanlig klassisk trollkarl fick en skrattande chock när jag började slänga mig i volter och göra galna saker mitt i trolleritricken. Höjdpunkten var nog ändå när jag hade gjort en krasch-landning som går ut på att jag slänger mig i en volt och mitt i halva volten rätar jag upp kroppen och faller platt på magen och ligger kvar några sekunder, det ser illa ut men jag gör det med flit, vilket denna publik inte riktigt förstod och fick panik, jag hör hela publiken säga ”ojj vad gör vi nu”, en av tanterna springer fram till mig och tar mig på pannan för att se om jag reagerar och jag ligger där och kan knappt hålla mig för skratt. Efter showen kom gäst efter gäst fram för att berömma mig och säga att de aldrig sett någon liknande show.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *