Gig för barn – Bris

Då ska man börja rigga upp inför en lite udda show, detta gig är inriktad till barn som blir mobbat eller är i utanförskap. Ska berätta lite om mitt liv, hur jag från att vara sämst i klassen ofta fick sitta i ett eget rum med special lärare som försökte förklara för mig uppgifterna, där små enkla saker bara snurrade i huvudet, till hur jag idag har eget företag, vunnit massor av SM priser, vart med i ett flertal tv program och är så bokad att jag haft endast en ledig helg detta år. Tänker berätta att det spelar ingen roll vad man har för IQ eller hur bra eller dålig man är i saker och ting eller vad folk säger till dig. Man kan säga ”jag ska bli doktor,” ”jag ska bli trollkarl” men det betyder ingenting, det som betyder något är om man reser sig upp och börjar träna. ”Jag ska” är något längre fram, du är i nuet och vill du nå ditt mål så sluta prata och börja träna.
Sen finns det alltid personer som säger ”jag kan inte”, och de har helt rätt, finns även personer som säger ”jag kan”, och de har också rätt. Inbillar man sig att man inte kan så kommer man inte lyckas. Inbillar man sig att man kommer klara det så kommer man klara det, ramlar man så upp igen så klarar man det till slut.
Nä nu ska jag ut på scenen, börjar om 10min see yaaa.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *